بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و صلوات بر پیامبر خاتم (ص) و آل طاهرینش علیهم السلام و با استعانت از حضرت ولی عصر (عج) دهمین همایش علوم علف های هرز، 5 -7 شهریور 1402  به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا در شهر همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران، برگزار خواهد شد. همایش علوم علف های هرز یکی از رویدادهای مهم علمی کشور است که به صورت دوسالانه و به همت انجمن علوم علف­ های ­هرز ایران برپا می شود.

در برهه ای از زمان که استکبار جهانی جنگ اقتصادی تمام عیاری را برای به زانو درآوردن ملت بزرگ ایران در پیش گرفته است، حفظ و ارتقاء امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مدیریت بهینه علف های هرز بعنوان یکی از مهمترین عوامل کاهنده محصولات زراعی و باغی، نقش به سزایی در ارتقاء تولیدات گیاهی و امنیت غذایی دارد.

خداوند منان را شاکرم که به بنده فرصتی داد تا به عنوان دبیر این همایش مهم ملی در خدمت محققان، اساتید، کارشناسان، دانشجویان، مدیران و مجریان بخشهای دولتی و خصوصی مرتبط با علم علف های هرز باشم.

امید است در سایه الطاف الهی و تلاش مضاعف اعضای محترم کمیته علمی و اجرایی همایش، زمینه شکل­ گیری هر چه بهتر این رویداد علمی فراهم شود.

از همه عزیزان درخواست داریم تا نظرها و پیشنهادها و تجربیات خود را برای برگزاری هر چه بهتر همایش در اختیار هیات رییسه همایش قرار دهند تا زمینه برگزاری همایشی شایسته فراهم شود.

ارادتمند

گودرز احمدوند